11 January 2011

Aktiviti kami pada malam tahun baru

Dah seminggu lebih dah kita sambut tahun baru....
Tapi baru sekarang nak cite pasal ni...huhu..
Bila mood suda mari baru boleh cite....:)
 
Hari Jumaat lepas lepas kan (2x lepas ek?) cuti umum sempena meraikan kejayaan kita pada Piala Suzuki AFF ari tu...
Kitorang takde pegi mana-mana pun...just lepak2 kat umah je....
Tak sampai petang pun dah rasa kaki ni gatal nak berjalan....(jenis yg tak reti duk diam-diam kat umah)
Mula la propose kat encek suami nak g jalan...

Disebabkan dah nak malam, jadi aku pilih nak g Sunway Pyramid je lah...
Gilerr lama tak pegi pyramid....padahal sebelah rumah je kot...hehe...
Almaklum la, yang dekat tu la yang malas nak pegi..sebab dekat sangat...takde feel naik kete...
Belum habis 1 lagu pun dah sampai...hehe, tipu je...
Bukan sebelah rumah pun, tapi boleh diibaratkan sebelah rumah la...hehe... 

pic from google
Kami bertolak lepas maghrib...
Sampai je sana, mak aih, banyaknya kete....parking memang full la...
Siap ada yang parking tepi-tepi jalan, kat flyover baru kat tempat nak masuk parking pun ada...biar betik...
Aku lak lupa malam ni tahun baru....memang la ramai org nak sambut kat sana..haish...
Tapi kitorang tak tengok pun bunga api sebab baby adam dah mengamuk nak tido....huhu...

posing dulu sebelum kuar...(tiru gaya org - bergambar depan cermin).....kualiti gambar cukup hampeh..kamera hp murah je....huhu...

tengah tengok ice skating....

Dah ngantuk dah ni....ok la, jom balik...huhu...

5 org syg adam:

MamaYatie said...

eh..kami sekeluarga pun gi sana..duduk kat tepi jalan jer..semata-mata nak nengok bunga api..

tq for the info - Jue Aziz

:: Zanna :: said...

zanna pun selalu lepaking kat sini n tgk wayang..huhu~~ aah tgk mata adam pun dh x larat nak buka...eheh~~

sahromnasrudin said...

ada kira countdown tak???..restoran suki thai kat dlm tue terkenal betul..pernah makan sane????

aanie said...

mamayatie: welcome...:)..hehe, kalo nak tgk bunga api tu, xkisahla duk ktne pun kan...:)

zanna: ye ke?sy jarang dtg sini...time couple dlu rajin la jugak...:)

sahromnasrudin: countdown kat umah je..hehe...em, xpenah lak masuk kedai tu...best ke?nanti blh la try..

Cik Jue said...

dah lama jugak tak pi sana nie...adam ngantuk tapi mama tetap nak ambil gambar....huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby