31 January 2011

Menang GA cik dya dan contest RM3 utk 10 Pemenang

Alhamdulillah....

Aku menang GA lagi...
Thanx cik dya!!!!

Yahuu!!!sy menang!!!!

Actually dah lama cik dya umum pemenang, tapi sekarang baru sempat buat entri.....uhuk...

Jom kita terjah blog cik dya...kalau nak tau, dia baru je bersalin tau....
Jom klik sini utk ke blog beliau....



Kemenangan kedua aku minggu lepas ialah Contest RM3 untuk 10 Pemenang.....
 Hadiahnya sudah tentu la top up RM 3 dan link akan berada di SIDEBAR selama sebulan....weeee...
 

Thanx KecikStudioz sebab pilih saya sebagai salah seorang pemenang....:)


10 org syg adam:

:: Zanna :: said...

tahniah!!

Miza Yusof said...

tahniah. bestnya :)

Amy Syaquena said...

wah bestnya..tahniah tahniah...

Myra Jay said...

Nama MJ pun ada gak..hehee
Thniah ye kak..

d_LA said...

tahniah taw..share a top up kat aku senggit..hehe

aanie said...

@:: Zanna ::

thanx zanna...:)

aanie said...

@Miza Yusof

thanx dear...miza pun byk gak menang kan??

aanie said...

@Amy Syaquena

hehe..thanx..:)

aanie said...

@Myra Jay

eh, ye ke?x perasan la..sori...sebab biasanya mj pakai nama myra jay kan?lupa lak tu nama blog contest mj...hehe...tahniah!!!

aanie said...

@d_LA

hehe..nak sehengget je ke?50 sen xnak??hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby