07 January 2011

6 BE dah bertukar jadi ME

Mood: Sangat sedih tahap gaban

Dah lama tak story mory pasal nuffnang
Setiap hari bukak akaun nuffnang rasa macam demotivated je...
Sebab setiap hari akan ada BE yang jadi ME...

Dulu akaun nuffnang nampak meriah je dengan deretan BE walaupun earning nya nan hado....
Tapi at least ada la jugak BE kan...semangat skit...
Tapi sekarang yang berderetnya ME lak....BE tinggal 2, 3 ketul je lagik...

6 BE dah jadi ME....sob sob...earning memang nan hado....nak cash out pun tak lepas....huhu...

Sampai skrg tak paham apa maksud star ni....time sekolah dulu suka la kalo cikgu lukis star kat buku skolah.....kadang2, pandai2 je lukis sendiri....hukhuk....

Hope nuffnang dapat bagi BE lagi kat belog sy ni....
Kalau boleh nak BE kat LB, LR dan SS....semua la...hehe...


11 org syg adam:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhuuh, same goes to me aanie..
sobsobsob, sedey.. BE ai pn dh manyak tuko jd ME.. tinggai 2 ketul je BE tgh running.. ;-/

sahromnasrudin said...

tahniah..mmg blog ini hebat...

MommY & DaddY CooL said...

x penah ado BE cume dapek ME jekkk hu3

Pembawa_Wacana said...

blog aku nyer 3 star jer..:(

arep_lockermonth said...

arep follower baru blog nih!

singgah2 la blog arep yer

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/top-10-apa-yang-ngetop-sangat-tuh.html

arep lagi sian ..xde pape!

arep_lockermonth said...

arep follower baru blog nih!

singgah2 la blog arep yer

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/top-10-apa-yang-ngetop-sangat-tuh.html

arep lagi sian ..xde pape!

arep_lockermonth said...

arep follower baru blog nih!

singgah2 la blog arep yer

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/top-10-apa-yang-ngetop-sangat-tuh.html

arep lagi sian ..xde pape!

d_LA said...

mu taw x BE mu jauh better than akunye..skang ni tinggal 1 je BE..star pom xleh lwn mu..aku tabik la kat mu nehhhhh..tahniah2 dr aku..keep on blogging bebeh :)

AesyaZealous said...

aesya hantar ticket kt bhgian contact us nuffnang. haha main hantar je n btau nuff yg kite dh penuh syarat tp knp xpernah dpt BE n blablabla.. agknye nuff kesian die bagi la kite BE..keh3

kakyong said...

Aanie,

kena rajin2 buat n3 pasal Nuff, kira bodek la.. backlink jgn lupa.. ;)

Insya Allah, nanti Nuff akan kasi BE lagi..

MARIA LIZA said...

memang kena rajin buat en3 pasal Nuff yer???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby