22 June 2011

Trudy and Teddy menceriakan hari saya!

Pagi tadi post entri yang sedih, so petang ni nak ceria sikit......
Time kasih pada yang sudi beri komen dan berkongsi rasa....
Sangat-sangat saya hargai.....time kasih....
Rupanya ramai yang mengalami perkara yang sama dan sembuh bila dah besar....
Semoga adam cepat sembuh...insya-Allah......

------------------------------------------------------------------------

Setiap hari adalah hari meng"check" akaun Nuffnang!!
Tak sah bukak blog mama adam ni tanpa bukak nuffnang....
Sama ada tengok perubahan amount ataupun perubahan BE.....
Kalau ada pertambahan amount dan BE, tersengih-sengih depan pc walaupun hanya bertambah 20 sen je sehari.....
Kalau ada pertambahan trafik yang luar biasa, terkejut beruk jap.....
Betul ke idok??? hehe....

 Baru dapat 3 sen...wakakak.....

Baru je hari tu BE Trudy and Teddy ni jadi ME.....
Ni dia bagi balik BE ni kat saya...hehe..time kasih....


P/s: Tak sabar nak cash out kali ke-2 sebab dah plan nak beli sesuatu....harapnya cukup la duit tu nanti...

16 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ok la 2..sue x nak penah dapat pun..hehhehe...

dilazfamily said...

Wah syok yer. datanglah blog dilaz

*azni* said...

wow..rezeki aanie murah je..azni tak pernah dpt be pun...

sahromnasrudin said...

bestnya..nak beli DSLR erk heheheeee

Jieda said...

hu3..saya dah lama tak dapat BE

ajumohit said...

wahh tahniah aanie, ade lagi BE tu..masyukkk

Kak Aya said...

tahniah!.kak aya masih menunggu bila duit nuffnang nak jadi rm50...tak pernah merasa cash out lagi selepas setahun berblog.

d_LA said...

aku suka betul tgk iklan trudy n teddy tu sbb comey gila..hehe..tahniah beb..keep on blogging bebeh^^

aanie said...

@syawalsimpsons

insya-Allah, akan dapat tuu..tungguuuu....

aanie said...

@dilazfamily

ok..:)

aanie said...

@*azni*

insya-Allah, nanti ada la tuu...tp selalu gak nmpk iklan kat blog azni...lepas ni mesti dpt tu...

aanie said...

@sahromnasrudin

wah, dslr ek?? tak dapek kot...x mampu lagi tuu...

aanie said...

@Jieda

xpe, nanti ada la tuu...

aanie said...

@Kak Aya

kak aya dah dpt BE kan?? nanti bertambah la duit tuu..caiyok2..

aanie said...

@d_LA

comey mcm aku tak?? hehe, pengsan....

aanie said...

@ajumohit

insya-Allah masyuukk..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby