14 June 2011

Yeay dapat BE lagikkkk!!!

Alhamdulillah....dapat BE lagi....pagi tadi bukak Nuffnang tengok ada tambahan BE...pagi semalam tengok tak de lagi....rasa macam dah nak guling-guling dah....hehe....


 Thanx Standard Chartered Credit Card dan Marie France Bodyline!!!!


Alhamdulillah dapat gak iklan kat bahagian SS dan LB...ingat lagi tak entri ni??? encek nuffnang dengar gak rayuan gombal aku tu....hehe...thanx nuffnang...mmuahhh..xoxo...baru la nampak meriah sikit blog aku ni bila ada iklan duk menari-nari....hehe...

Terima kasih kepada nuffnang dan pengiklan-pengiklan kerana masih mempercayai blog mama adam ni...weee...nanti nak lagi....nak lagi....dan lagi....hehe....tamak haloba tul....tamak BE tak pe kan???


Dalam pada tu, ada 3 BE dah jadi ME dah minggu lepas......

amount tak yah tunjuk la ek?? malu ai....tak banyak pun.....belum boleh cash out lagi...haha.....malu jerk...ada 1 BE tu kumpul dari tahun lepas lagikk....haha...

Trafik?? tak yah tunjuk la....malu jerk...tapi alhamdulillah, sekarang dah boleh capai 100uv sehari kecuali weekend la...sikit jerk....maklumlah, blog picisan je.....tapi terima kasih sebab masih ada yang sudi jenguk blog ni....terima kasih....

 
P/s: Pagi tadi rasa gegaran kat opis ni....korang ada rasa tak?? pas tu rasa macam pening-pening dah ni....hope tak de kejadian buruk yang berlaku.....amin....


12 org syg adam:

sahromnasrudin said...

tahniah la...nnti boleh buat give away kat kami erk hehehee

ajumohit said...

tahniah aanie, wah byknya BE tgh running

AnneRaini said...

penah dpt be sekali tupun 14sen..huhuhu..skrg ni jgn hrp..:(

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhh tahniah, eB nk psg gaks la :)

d_LA said...

nape byk mu dapat??hehe...kes jeles ni..aku sikit je weh..huwaaaaaa...tp syukurlah dr takde langsung kan

MrS. F!zA said...

hhihih tahniah dpt byk..kita punya dr 6 dh tggl 2 ketul..

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe, memang plan nak buat GA...tp kena tunggu laptop ok dulu..sebab byk komitmen klu nak buat GA ni...

aanie said...

@ajumohit

alhamdulillah...aju pun dapat gak kan??

aanie said...

@AnneRaini

xpe, nanti ada la tu...caiyok2...

aanie said...

@eB ezrin

aik? eb x pasang lagi ke?? cpt pasang skrg....hehe...

aanie said...

@d_LA

dla, caiyok2...

betul, ok la dr xde...aku byk BE pun belum tentu blh lawan org yg ada 1 BE tapi trafik ribu riban tuuuu....

aanie said...

@MrS. F!zA

tq..ok dah tuu...ada gak BE kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby