03 June 2011

1 BE dan 1 ME

 Assalamualaikum dan selamat pagi!!!!

Mood happy bercampur baur dengan sedih.....
Happy sebab blog mama adam dah melekat 1 lagi BE...yeay!!!
Thanx Nuffnang!!! sayang kamu ketat-ketat lah....xoxo..

klik la untuk membesar bagai johan.....

Tapi tu la, iklan ni di bahagian LR lagi....
Nampaknya pihak Nuffnang dan pengiklan iaitu M&M berminat letak iklan mereka di bahagian LR lagi.....
Kat bahagian LB dan SS langsung tak de BE tau.....*wink...(nak BE la tu)
Tapi, apa-apa pun, aku tetap bersyukur dan berterima kasih kepada nuffnang dan pengiklan kerana masih mempercayai blog mama adam ni.....


Di sebalik itu, aku sedih sebab 1 BE dah jadi ME dah...


Oh, EON bank..kenapa kau cepat sangat pergi meninggalkan aku.....?
Tak sampai lima hengget pun nafkah kau bagi...huhuh.....sedih....sobsob.....

Rasanya ada lagi beberapa BE yang nak jadi ME.....
Sebab macam tak de perubahan amount je beberapa hari ni.....

Harap-harap lepas ni blog ni akan bertambah-tambah BE lagi.....(tamak tul..hohoho...)


P/s: Ini hanya catatan peribadi blog ni je...

9 org syg adam:

ajumohit said...

tahniah la aanie, takpe jgn sedih klu dh jd ME, daripada aju ni belum pon penah lagi dpt BE tu huhuhu

*azni* said...

wah..rezeki aanie..azni tak pernah dpt be sepanjang berblogging ni.. ;(

zacky ~786~ said...

waaa tahniah ~ :)

Lynn Hamzah said...

hr nie ada satu BE lynn yg dah bertukar jadi ME...huhuhu...

Effa Sahat said...

sy dah tak pk dah pasal nuffnang.. hahah... blogger kurang tegar... :P

tiha said...

Salam Perkenalan Marilah join kontest dan marilah beli brooch /pin/hair pin di blog saya http://fasham87.blogspot.com

Myra Jay said...

Hilang 1 berganti baru okla kak, at least tak putus..:)

Blog Myra pun sama kebanyakan BE dok kat LR, cuma baru2 nie je dapat kat SS selepas 7bulan takde BE lekat kat situ..

Kak Aya said...

tahniah dari kak aya.

d_LA said...

aku dah dua jd ME..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby