05 June 2011

Happy 2nd Anniversary!!!

Hehe, sendiri punya anniversary, sendiri wish....hakhak....kesah ape aku.....oppsss...

Tanggal 5 Jun 2009, kami telah diijabkabulkan di rumah aku....wah, happy nya...akhirnya kawin jugak aku....hehe...


feeling perempuan melayu terakhir......ahakz....

Apa nak buat ek?? Setakat ni tak de plan apa-apa lagi.....masa first anniversary tahun lepas kami ke sini je......takkan tahun ni nak ke sini lagi?? tak de feeling anniversary pun......tapi rasa-rasanya macam tu la kot.....sebab macam nak pegi beli barang...huhuhu.....

Layan gambar kawin dolu-dolu la....rasanya tak pernah lagi tepek kat blog ni.....


 kaku siot bila bergambar berdua....



 hakhak....



aummm....




9 bulan selepas itu.....




 adam....


Hidup kami diserikan lagi dengan kehadiran budak notti-notti ni.....Adam Hakeem......


13 org syg adam:

zura_habib said...

Happy Anniversary!!!

ajumohit said...

tahniah aanie, hepi aaniversary ke 2, smg berkekalan ke akhir hayat ye...

nk jemput aanie join GA aju

http://ajumohit.blogspot.com/2011/06/7th-anniversary-ga.html

d_LA said...

aku ada time ni..hehe..hp 2nd anniversary beb..hope jodoh korang kekal hingga ke akhir hayat.Amin^^

sahromnasrudin said...

tahniah!!!! semoga kasih sayang kalian terus berkekalan sehingga ke akhir hayat dan sehingga ke syurga...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

happy aniversery..sorry lambat sikit...moga kekal selamanya...aminnnn

aanie said...

@zura_habib

thanx dear...^_^

aanie said...

@ajumohit

thanx dear...^_^...

wah, dah buat GA...insya-Allah, nanti aanie join....

aanie said...

@d_LA

amin...hehe...tau...thanx sebab mu sudi datang majlis aku....hehe....

aanie said...

@sahromnasrudin

amin..time kasih....^_^

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

amin..thanx cik jue...

syawalsimpsons said...

happy belated anniversary...sue 7hb ni baru 2nd anniversary..huhhu

aanie said...

@syawalsimpsons

thanx dear..hehe, esok la ye..happy anniversary jugak...

eynda said...

Happy anniversary....moga kekal bahagia hingga akhir hayat :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby