20 June 2011

Myeaqma 1st GA


Jom la join GA dari Myeaqma ni....Mye ni member opis aku...kira 1 geng gagak hitam la...hahaha....saje la nak support GA member.....walaupun aku yang tolong ajar dia buat banner dan bagitau syarat2 tuu...tapi tak kira, nak join gak la...hehe...aci tak??

Nak cite pasal Mye masa mula-mula bukak blog dia?? 
Adeih, tak leh jawab la...sebab dah kenal mye dulu baru tengok blog dia...hahaha...bleh gitu??
Kalau tengok kat pic profile dia...mye ni dah kena cop dah....jangan coba-coba...
Tak pe, korang g la kenal-kenal dulu dengan mye ni....

Nak tag:
Cikpuanhadi
Aju
Lela Farouk
eb
Cute mum

Due:
30 Jun

3 org syg adam:

eB ezrin said...

tq tag eB ... gd luck yer :)

MyeAqma said...

hehe boleh je join..
ye la thx sbb tlg sy td.. hehe.. gud luck!

d_LA said...

ooo..bagus2..support GA kwn2..gud luck beb^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby