15 June 2011

Beramah mesra dengan bloggers di KLCC | Part 2

Sambungan dari entri lepas.....(wah gitu...sambungan uollss)....^_^

Gelak sorang-sorang gak bila eB kata aku ni penuh dengan sifat keibuan dan lembut.....hehe....ye ke?? nampak lembut la sebab adam tak banyak karenah ari tu....cuba kalau dia buat perangai, maunya bertukar hijau mama dia ni...hehe...gurau je eb....


lembut ek?? kembang lak b****t ni....hehe..

Kat kfc kitorang sambung balik sessi fotografi....tak sah jadi blogger kalau tak amik gambar ni.....hehe....agak besar jugak kfc kat tempat baru ni....nasib tak ramai orang....dapat la kitorang conquer 1 kawasan...hahaha...


 anak-anak semua.....sila beratur...nak amik gambar ni....jangan tolak-tolak.....


aed nak ngorat dania....hehe..comey....


dania nangis lak.....takut ye....


aed lak nak bangun....


apa pun yang berlaku...ribut ke taufan ke....diorang bertiga ni tetap gak posing kat situ.....hahaha....
paling tak sangka adam boleh lak duk diam-diam kat situ....
biasanya jangan harap la boleh amik gambar dia tengah macho cam tu.....hehe....
maybe sebab diapit oleh awek cun kot...haha.....


sooo sweet...ada gaya seorang kakak.....


Bila nak amik gambar beramai-ramai bersama hot momma dan anak, bateri kamera lak kong......terpaksa la pakai henset....huhu.... 

 
bergambar kenangan......


Sekian laporan dari mama adam....^_^


P/s: Perasan tak adik yang pakai kopiah tu?? bukan anak-anak kita kan?? hehe....

23 org syg adam:

salwaismail said...

comelnya budak2 tu! :D

εïз mummyHaza εïз said...

ala.... best nyer.. bila nak buat lagi?? nak join hehehe teringin jumpa mama adam ni :p

sahromnasrudin said...

itu imam junior ke????

eB ezrin said...

tu la ceriter bestnyer... kan kan kan? eB nk komen psl adik yg pakai kopiah tuh sok...

btw... aanis mmg nmpk lembut... ;p

Liza said...

Bestnya dpt jumpa kwn2 blogger. Abih, budak depan tu anak sapa?

ajumohit said...

alahai bestnya sesekali dpt bersua muka kan...comey anak2 tu

ajumohit said...

alahai bestnya sesekali dpt bersua muka kan...comey anak2 tu

eB ezrin said...

eh camano leh kluar aanis lak nih.. hu3... ya ampunnnn.... aanie la eB oiii ;p

Ila said...

anak siapa lah ek yg tersesat masuk gmbr tu..hehehe

Cute MuM said...

betul tue.. siapakah budak tue??

d_LA said...

bestnye weh..comel je baby2 tu..terbaik ahhh korang buat gathering mak2..ayah2 x join ke posing?smpai hati

aanie said...

@salwaismail

comel kan??

aanie said...

@εïз mummyHaza εïз

jom join..bln dpn ada lagi...eb yg organize sb nak celebrate besday aed...

aanie said...

@sahromnasrudin

a'ah, tu la...hehe....

aanie said...

@eB ezrin

hehe, gelak sy tgk bapak budak tu suh dia bergambar sekali ngn kita....

aanie said...

@Liza

memang best....anak org yg lalu kat kwsn tu...dia tgk cam happening je, terus dia letak anak dia skali...hehe...

aanie said...

@ajumohit

comey kan?? nanti aju join la sama gak...

aanie said...

@eB ezrin

hehe, typo error...

aanie said...

@Ila

hehe, tu la...bapak dia yg letak tu...kitorang riuh sgt kot...hehe...

aanie said...

@Cute MuM

hehe...nak enterprame skali tu...

aanie said...

@d_LA

ayah2 tolong amikkan gambar je....kalau x, sape nak amik gambar??hehe...

syawalsimpsons said...

yang pakai kopiah 2 mmg bukan anak2 kiter..hehhehe....

MARIA LIZA said...

sorry terlambat baca sebab hari tu cari gak link anie tapi takde..seb baik anie komen boleh la follow...anak2 bertiga tu memang suka bergambo ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby