13 June 2011

Borong susu dutch lady

Sabtu lepas kami ke tesco....tesco mana?? rahsia....kekeke....tiba-tiba teringat dialog encek suami....dia kata nak bawak aku pegi bazar tengah malam......uptown ler.....aku tanya uptown mana?? danau ke? sebab kat sini je port kitorang.....tapi dia kata RAHSIA, tak leh bagitau.....tapi kitorang tak penah pegi lagi la....konon nak seprais lah tu....hahaha...ada uptown baru bukak ke?? area mana ek?

Ok berbalik pada cite tesco tadi.....

Aku pegi tesco sebab nak beli susu adam....sebab dapat emel dari tesco, susu dutch lady RM18.xx je...murah la kan?? hari sabtu tu terus la serbu kan....makan tengahari kat sana je sebab malas nak masak....uhuk...tengah syok-syok shopping, encek suami nampak adam dah nak lentok dah....terus la baringkan dia....


 tengahari memang waktu adam tidur....nak-nak baru je lepas pekena bubur mcd.....
 sian lak tengok dia tido cam ni....anak sapa la ni???

Bila dah letak adam macam ni, terus tak muat dah nak letak barang.....jimat skit duit mama ni...hehe....

Banyak gak promotion ari tu.....macam biskut Julie's tu buy 1 free 1.....susu f&n pun buy 1 free 1...syok gilerr rasanya.....rugi lak tak beli banyak-banyak buat stok.....

Hari sabtu kan hari tanpa beg plastik....aku lak lupa nak bawak beg recycle...nasib baik dalam kete ada plastik sampah......dapat la guna buat angkut barang......lenkali kena la standby recycle bag dalam kete.....huhu...


P/s: Tak de la borong pun....beli 3 peket jek....hehe...

7 org syg adam:

Kak Aya said...

alahai comel je tidur dalam troli..

*azni* said...

yg tgh tido tu la brg paling mahal... :)

d_LA said...

hehe..adam comel!lenkali kene amik lg 1 troli tuk adam n 1 troli tuk letak brg shopping..

aanie said...

@Kak Aya

dah ngantuk sangat dah tu...hehe..

aanie said...

@*azni*

hehe, memang....paling mahal....tapi x jual....hehe...

aanie said...

@d_LA

hehe, biasa dia x tido...ari tu je ngantuk sgt kot...

Anonymous said...

Semalam 31 Julai 2011, susu Dutch Lady ni RM17.99. Habis borong 5 pek untuk anak. Sekarang ni semuanya mahal. Dapat peluang macam ni memang tak lepas. Tapi sehari je offer ni. Semalam aje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby