10 June 2011

Hancur berkecai

Hancur luluh hati ni bila melihatkan kejadian ni.....nak marah tak boleh sebab sayang.....nak pukul pun tak boleh sebab kesian....aduh, kesudahannya cari je yang lain......


 pecah....tapi still boleh pakai lagi.......


lebih malang lagi....hancur berkecai......T___T
sudah jatuh ditimpa tangga....
langsung tak leh pakai dah....
terus mama bertukar jadi hijau.....haih la anak.....

ini semua angkara budak notti ni.......

hai mama....hehehe.....^_^



 sorry ye mama....wuwuu...


Terpaksa ganti yang lain.....
Pergi Guardian tapi dah tak de stok...
Sebab maybelline dah keluarkan stok baru dengan packaging yang baru.....


kaler pink giteewwww.....sooo girlish....
nasib baik pek baru ni murah skit dari yang lama......dapat diskaun 30% lagi.....



 lagi-lagi lip gloss.....^_^


P/s: Entri autopublish.....tuan belog tengah meeting kat putrajaya...hohoho...meeting lah sangat kan??? "ingat meeting, ingat makan"....hehe....nanti balik i terjah uolls balik ye.....


12 org syg adam:

*azni* said...

adam o adam..abis bedak mama dipecahkan.. :)

ajumohit said...

hallamak sygnya...
aju kalu balik keje mesti letak handbag tinggi2...budak2 mmg suke geledah beg ibu dia ni...hehehhe

eB ezrin said...

alahaiii, sayuuuuu hatiiiiiiiiiiiii, sayu sekaliiiiiiiiiiii hu3

Ila said...

percayalah,tak lama lagi adam akan pecahkan byk benda lagi...hehehe..faiz dah lalui fasa tu dah

syawalsimpsons said...

alamak dtg putrajaya cr la sue..hehheheh....

d_LA said...

muahaha..cian kat bedak tu..tp aku xde anak pun kdg2 sbb aku sndiri yg pecahkan..hehe..comey la pulak yg packaging baru tu

aanie said...

@*azni*

huhu....nangis tak berlagu mama tau....

aanie said...

@ajumohit

ni dah letak tinggi2 dah..dia boleh panjat kerusi mekap tu nak capai barang..grrr...

aanie said...

@eB ezrin

huwaaa...!!!

aanie said...

@Ila

alamak....habis la....

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe...^_^

aanie said...

@d_LA

hahaha....suka-suka je pecahkan sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby