14 June 2011

Beramah mesra dengan bloggers di KLCC | Part 1

Petang ahad lepas kami ke KLCC sebab ada sesi beramah mesra dan berkenal-kenalan dengan rakan-rakan blogger....walaupun ni hanya perjumpaan santai je, tapi sangat teruja sebab dapat gak jumpa dengan hot momma yang selama ni kenal kat alam maya je....thanx cute mum sebab sudi organize....

Masa mula-mula nak pergi tu rasa berdebar gak....dah macam nak pegi blind date pun ada...sebab tak pernah jumpa kan...hahaha..kelakar la aku ni...kami bertolak agak awal jugak dalam pukul 3.30 petang.....mula-mula berbelah bagi jugak nak pergi ke tak sebab macam nak hujan.....tapi kami redah gak la....kami sampai sana pukul 4.08 petang (mengikut tiket parking)....pas tu carik parking dan berjalan keluar ke taman amik masa gak la....

Sampai je taman, cari-cari gak la kot-kot terserempak dengan sapa-sapa.....pas tu sms cute mum tanya berkumpul kat mana.....cute mum kata dia otw....so, kitorang jalan-jalan dulu la sementara semua dah ada....layan adam main kat playground dulu.....


adam, jangan terjun.....u jump i jump.....

Lepas tu kami ke pool nak cari bloggers lain yang dah sampai....lepas jumpa dengan sue, kami borak-borak jap...pas tu jumpa maria....tapi anak-anak lak dah mengamuk-ngamuk nak turun mandi....bagi je la diorang mandi sementara tunggu kawan-kawan lain sampai....hehe....

Tak lama lepas tu cute mum lak sampai....eb pun baru sampai gak....terpaksa la kitorang layan anak-anak mandi sambil borak-borak....lepas tu cikpuanhadi lak sampai.....walaupun tak sempat nak borak panjang, tapi tetap gak rasa best....sue peramah betul, maria badan maintain lagi walaupun dah ada 2 anak, cute mum memang cute, eb cun dan ada gaya seorang ibu, cikpuanhadi nampak matang dalam gambar, tapi kat luar kecik je orangnya....saya? betul kata cute mum saya memang pemalu....hehehe.....


semua anak-anak berkumpul nak main-main dengan stroller aed ni.....dalam banyak-banyak stroller, stroller ni yang diorang suka.....hehe....


 harus la ada gambar beramai-ramai kat pool....



sebelum masuk klcc, singgah kat air pancut jap....
syok je adam tengok air pancut tu.....
"wahhhhhh" bisik hatinya.....hehe....


mama pun nak gambar gak.....

Masuk je klcc kami ke surau dulu (encek suami je sebab i coti)....lepas tu ke kfc sebab dah janji nak berkumpul kat sana lak....rupanya kfc dah pindah tempat baru....maklumlah dah lama tak g klcc, tak tahu ler.....hehe..

Kemudian.....

P/S: Nantikan part yang seterusnya......kekeke....

12 org syg adam:

eB ezrin said...

ahhhh sukerrrrrr... eB cun? ngeh3... pensan ;p
best kan jumper walopn kejap jerk dpt borak... sebok nk control 2 tecit yg x tau dok diam tuh ... ha ha ha...
bangga tgk gambor oma & aed kt dlm blog nih... tq ;p

Cute MuM said...

huhu.. glemor strooler aed.. habis semua tayar diorang usik..

d_LA said...

jeles!jeles!jeles!
mentang2la aku xde anak lg, smpai ati x ajk aku..huwaaaaaa...
siap ada smbungan ni..hebat betul..

aanie said...

@eB ezrin

eb cun apa...suka tgk...tu la, semua anak2 jenis lasak, xreti duk diam..hehe...

sy ada amek gmbr aed sorg2 tau..geram tgk itu budak...

aanie said...

@Cute MuM

haha, tu la...semua berebut main tayar...adam lak sibuk nak tolak stroller...adoi, pening...

aanie said...

@d_LA

haha, saje nak bg mu jeles nih...
lenkali duk kl, senang skit...klu xde anak, pinjam je anak sape2...hehe..

sahromnasrudin said...

perghhh...bagusla perjumpaan mcm nie..mengeratkan tali silaturrahim....

Kak Aya said...

seronoknya...kak aya belum berpeluang lagi utk jumpa-jumpa gini sesama blogger.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah bestnya...teringin nak join...

Ila said...

bestnyer jumpa geng blogger ek...nak itut...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah di pagi rabu :-)...wordless wednesday ke????

cikpuanhady said...

memang best gathering hari tu..tapi sayang kejap je dapat jumpa..me cilok gambar ek..haritu tak sempat amik gambar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby