23 June 2011

Mandi-manda di pool KLCC

Eh, tak habis lagi eh cite KLCC?? 10 hari 10 malam pun tak habis-habis bercerita....haha...biasa la idea tak banyak, kena la buat part by part.....huhu....

Entri sebelum ni takde gambar adam mandi kan?? haa, ni nak tunjuk gambar adam mandi kat pool tu.....kot-kot boleh masuk majalah mangga....ahakz...

Mula-mula kitorang tak nak bagi adam turun, tapi budak-budak ni bila tengok air lagi-lagi kat pool ni jarang tolak...huhu....duk nangis-nangis nak turun main....kitorang pun terpaksa la bagi....lagipun aku memang dah standby bawak towel dan baju siap-siap....

Bila dah bukak semua baju, terus dia nak terjun dalam air....tak sempat nak pakaikan seluar pun lagi....pas tu, apa lagi menjerit la mak guard tu suruh pakai seluar.....rupanya kat pool ni tak leh berbogel ye anak-anak....haha....


rasa kedalaman air dengan tangan dulu.....


 mula-mula masuk blur..tak tau nak buat apa.....


camne mandi ni rambut tak basah pun....


sukanya dia.....


eiiii, sejuknya mama!!!


bersembang apa la tu ye....


ada pun gambar ngan mama.....^_^


Walaupun dah kesejukan tahap gaban pun, tetap gak tak nak naik....nanti kita datang lagi ye adam....tempat free macam ni boleh la mama bawak walaupon parking mahal.....huhu....

22 org syg adam:

Afida said...

mama adam....bersih tak kolam mandi kat klcc tu?...best nyer tengok adam mandi....teringin jgk nk bawak anak2...tp ramai org kata air dia kotor..

*azni* said...

excited dia bila dpt mandi pool..gambar peluk tiang tu paling comel..hehe..

syawalsimpsons said...

suke tgk gambar adam ngah senyum n pelok tiang 2...so sweet

Cute MuM said...

tau takper..
tempat mandi jer free.
tapi harag parking..
dah hampir rm10..
itu dikira byran masuk pool lah..
huhu..

ajumohit said...

hehehe seronoknya adam dpt mandi pool..tu tgh berkenalan ngn kakak tu ye hehehhe

d_LA said...

masuk mjlh mangga??hakhak..boleh2..hehe..
stim molek mata adam peluk tiang tu..
free je tp parking mhl ek..

eynda said...

Bersih tak pool situ? Nak bawak hannah mandi manda kat situ jugak le...

Ila said...

faiz pernah bawak selai jer...itupun tak nak balik...hjehee

Nurul Jannah said...

suke tengok adam rase kedalaman air tu..hehee

eB ezrin said...

kiter gi mandi lagi 10hb eh? :)

rizaros said...

wah adam..best yer... lma xpergi KLCC ni.. hehehe :P

aanie said...

@Afida

ooo ye ke? masa sy g aritu bersih je...maybe sb dia baru cuci kot...hehe..

aanie said...

@*azni*

haha..gmbr tu paling kelakar...mcm stim pun ada..haha...

aanie said...

@syawalsimpsons

haha..kelakar kan??

aanie said...

@Cute MuM

tau xpe...dah la parking kira jam kan? kalau kira per entry tu xpe gak...huhu...

aanie said...

@ajumohit

adam mmg suka duk dgn gegurl...huhu...

aanie said...

@d_LA

hakhak...dulu kan mangga selalu letak gmbr artis laki tak berbaju kat pool..hehe...

aanie said...

@eynda

masa sy g aritu bersih je kak...maybe sb dia baru cuci kot...hehe..

aanie said...

@Ila

budak2..memang la kan??

aanie said...

@Nurul Jannah

hehe..suka gak..:)

aanie said...

@eB ezrin

okeh...set...:)

aanie said...

@rizaros

jom la pegi lagi..bwk anak2...syok kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby