07 June 2011

First earning dari Grapevine

Pernah jumpa iklan macam ni??


Kalau jumpa, sila-sila la share......
Nanti korang akan dapat 20 sen untuk setiap click.....
Masa aku jalan-jalan kat blog kengkawan, terjumpa la iklan ni.....
Terus la share....kalau ada orang klik, dapat la 20 sen.....blog kawan tu pun dapat duit gak....
Win-win situation katanya....

Setakat yang aku buat ni dapat la first earning dari Grapevine ni......

Tak banyak pun...tapi ok la dari tak de....

Setakat ni baru 3 iklan aku share....
Rasanya ari tu pernah share 1 iklan, tapi lupa nak masuk email.....burn cam tu je la....
Lepas tu ada share lagi 1 iklan....tapi burn jugak sebab lupa nak redeem.....huhu, tak pe lah.....
First time buat, memang selalu salah.....
Harap-harap cepat la sikit amount tu naik....

Sebab nak harapkan scheduled tweet je memang la lambat.....
Sebab setiap 1 assignment aku dapat 22 sen je....huhu, sikit giler kan??
Tak tahu la berapa tahun baru dapat cash out....
Dah la kena tunggu RM100 baru leh cash out.....
Tapi apa-apa pun, sabar itu separuh daripada iman....
Sikit-sikit lama-lama banyak la.....
(ayat mesti nak kena sedapkan hati je ke?)


Pesanan penaja: Anda buat, anda dapat.....

5 org syg adam:

ajumohit said...

wahh TQ for sharing aanie...pehni lehla join jugak

Effa Sahat said...

besh nye korang yang rajin. yeap, anda buat, anda dapat.

Chempaka Sari said...

saya tak faham lah concept grapevine ni tadi try tapi tak reti terus pangkah. bagilah tuto ke boleh?

MamaYatie said...

tak berkesempatan lagi..kat blog sendiri pun br brapa kali jer muncul tu pun tak tau lagi masa tu.. adeh..

Ila said...

pernah nampak kat blog sendri jer..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby