20 June 2011

Shooting dalam KFC @ KLCC

Tak habis lagi ek cite pasal kat KLCC tu?? hehe...layan je....

Mula-mula nak buat entri ni sambungan dari part 1 kat KLCC...tapi gambar adam lak yang lebih....terus tukar tajuk...hehehe...

Jom layan gambar je la....cantik-cantik gambar kat dalam kfc ni...tak payah nak edit-edit lagi....maybe sebab cahaya dia ok kot....hehe...ni gambar sebelum kejadian ni....


 hensem pulak anak aku ni....hahaha....puji anak sendiri....





makan fun fries sampai camtu sekali duduknya......
 fries tu sue syawalsimpsons yang bagi....
bila dah habis 1, boleh lak adam g mintak lagi kat sue....
adeih, tak malu betul adam ni....
mama lak yang malu taw...huhu....

macam ni la rupanya bila makan sendiri....


nyum nyum.....


nak makan ke nak tido ni??


15 org syg adam:

Cute MuM said...

comelnya gaya adam tue..
:)

sahromnasrudin said...

huhuhhuuh...mmg comel betul la si adam nie..kiut miut...:-)

eB ezrin said...

mmg encem pn ;p
biler nk smbg citer nih :)

Nurul Jannah said...

comelnyeee adam ! :D :D :D

eynda said...

Memang hensem ;-)

Ila said...

syok betul adam makan wedges ek...

d_LA said...

perghhh adam smpai lentok2 tu..xde kete mini cooper ke tuk aku??heee

aanie said...

@Cute MuM

hehe, thanx...^_^

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe, kiut miut macam kuih cek mek molek...^_^

aanie said...

@eB ezrin

hehe..thanx...
dah sambung dah cite part 1 ari tu...ni sesaje je letak gmbr adam...

aanie said...

@Nurul Jannah

ye ke..thanx...:)

aanie said...

@eynda

thanx kak eynda...:)

aanie said...

@Ila

haha, tu la...first time makan tu...b4 ni x penah bagi lagi...

aanie said...

@d_LA

lentok baekk punye...mini cooper mana lak mu ni??huuu...

syawalsimpsons said...

comey adam..adoi....part smpi terbaring 2 x tertahan...dier baik je bile aanie n asbeen g order makanan ari2...baik je x cari pun aanie..hhehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby