29 June 2011

Ada apa dengan 9 Julai? | Malam Gala Simplysiti

Ha, jangan nak kata aku nak g yang BERSIH tu ye....daripada pegi sana, baik aku g konsert siti ni.....haha....


Tetiba teringat lak bila encek suami bagitahu liverpool dan manchester united (kot) nak datang malaysia nak lawan bola dengan team malaysia......dia kata nak g tengok, tapi tiket mahal dalam seratus kot...(ye ke??) aku cakap la, daripada tengok bola, baik g tengok konsert siti...beratus-ratus pun berbaloi gak...hahaha.....(saje bako dia) jangan marah ye peminat bola....minat masing-masing....huhu...
 
Ni ha, khas untuk fanatik Dato' Siti Nurhaliza, moh kita g sini....



Ingin dapatkan tiket percuma ke Malam Gala SimplySiti?
Rebut peluang anda untuk mendapatkan tiket percuma ke Malam Gala SimplySiti dengan pembelian
RM80 ke atas produk SimplySiti untuk satu tiket. Lawati lokasi berikut sepanjang Jun ini :

· Watsons’ Mid Valley, KLCC, Alamanda, Sg Wang, SACC Mall,
· Guardian Ulu Klang 2, Jln Raja Alang, Giant Kelana Jaya, dan Giant Prima Saujana.
·  SOGO Kuala Lumpur

Persembahan istimewa oleh Dato’ Siti Nurhaliza dengan gabungan hebat bersama Amy Search,
Aizat dan Ana Raffali.
Diacarakan oleh Faizal Ismail (FBI). 

Hubungi: 03-2287 8388
* TIKET ADALAH TERHAD
* Tertakluk kepada terma dan syarat

www.simplysiti.com.my

 P/s: Malam Gala tu rasanya aku tak join kot....tapi Karnival tu HARUSLAH........^_^

4 org syg adam:

ajumohit said...

haduiyai..menariknya..tapi tak pakaila produk ni hehehhe..bukan takmo tapi setiaku pada elianto hahahhaha

eB ezrin said...

wo ho ho, sygnyer eB x pakai produk tuh.. kalo x... serbuuuuuuuu ;p

d_LA said...

x dapek nak nonton konsert bagai dah..dah sengkek dah ni..haha..kuat sgt shopping..hehe

yuliang11 said...

produk ini memang bagus lar


simply sity

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby