30 June 2011

First time makan subway



Korang biasa makan subway tak?? aku biasa lalu je depan subway....haha....

Semalam, masa lunch member aku ajak g makan subway....aku kalau boleh memang tak nak....sebab takut tengok dia punya sayur dalam sandwich tuu...kemain banyak sampai terkeluar-keluar.....hahaha....ni nak pecahkan rahsia ni....aku memang TAK MAKAN sayur...huhu..jangan kutuk...nanti saya nangis....huhu.....

Tapi semalam, kugagahkan jua masuk kedai tu....tak pe la, try je la...sebab diorang cakap boleh pilih tak nak sayur....ehh?? lagipun member aku tu baek hati nak belanja aku....macih....

Masuk je kedai tu, ada sorang brader yang tengah makan bagi kupon free subway kat kitorang....beli 1 sandwich dan 2 air, dapat la free 1 lagi sandwich....jimat dah tu....kekeke...

Aku nak pilih menu pun tak reti, terpaksa la member yang pilihkan.....jakun gila...hahaha...fedulik la....aku makan chicken teriyaki ....


 macam ni la lebih kurang rupanya gambar chicken teriyaki bila google...tapi aku punye takde sayur la.....huhu....


Apa aku rasa? 
  • Rasanya sedap gak...boleh tahan la....
  • tak cukup kenyang untuk isi perut aku....mungkin aku kena makan 2 biji baru kenyang kot....wakaka....(maybe sebab takde sayur kot...huhu..kalau korang letak sayur, kenyang la)
  • agak mahal untuk sebiji sandwich...huhu...(bagi aku yang miskin ni la...:p)
 Nak makan lagi tak? Insya-Allah....boleh try menu lain lak....hehe....

18 org syg adam:

syawalsimpsons said...

BLAJA BOLEH

eB ezrin said...

eB mmg suker tuh sbb sedap sgt... ngeh3...
ps: camner laks gambor x leh samer?
pas aanie publish... setkan semuer jadik besar... x leh yer? bolo bolo... ;p

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pernah try sekali..boleh tahanlah...

Nadya O'Conner said...

nad suka giler makan kat subway..:)
parmesan grilled..:)

*azni* said...

kite pun tak pernah try lagi subway nih...

MamaYatie said...

ok la tu, dah ada kemajuan..saya smp hari ni still lagi lalu jer depan sw..wakaka

rizaros said...

sdap kak.. sayur die mmg best... boleh pilih2.. tapi harga je lah.. mahal.. :P

ajumohit said...

aju pon tak reti nk order subway ni...mmg 1st time mkn tahun 2010 dan lepas tu tak makan dah...mahal pon ye gak kan hehe

cikpuanhady said...

hehehe..me 1st time try subway ni tuna dia..beshh..nak2 kalau dia heatkan tuna tu..nyum..nyum..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

aanie said...

@syawalsimpsons

hehehe..kita pun org belanja...

aanie said...

@eB ezrin

huhu..camane ye??

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

kan?? ok la rasanya...

aanie said...

@Nadya O'Conner

oo, best ek parmessan grilled?? nti lenkali blh la try...

aanie said...

@*azni*

hehe, jom try..

aanie said...

@MamaYatie

hahaha...duk lalu jer lagi...pekata lenkali try lak...hehe..

aanie said...

@rizaros

sayur dia best? nanti kalau kita makan sesama ros amik la sayur akak ek...hehe..

aanie said...

@ajumohit

tu la, konsep dia lain dr restoran fast food lain kan??

aanie said...

@cikpuanhady

a'ah, member ckp tuna pun best gak..nanti blh la try tuna lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby